Famke Louise opnieuw onder vuur na oproep aan volgers

Famke Louise weer onder vuur
Door: Charlotte Wijnen
02-11-2021

Eerst was Famke Louise anti-corona, en nu roept ze haar volgers juist op om rekening te houden met het coronavirus. Ze vindt dat iedereen zich aan de maatregelen moet houden, want dat doet zij zelf ook. Maar kennelijk vinden haar volgers dat een beetje hypocriet…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Wanneer Famke Louise een ‘vragenrondje’ doet op Instagram, besluit één van haar volgers te vragen naar haar mening over corona. Famke reageert dat corona haar ‘echt niet meer boeit’, maar dat wel iedereen zich aan de maatregelen moet houden. ,,Want dat doe ik ook!”, aldus Famke.

‘Ik moest leven met doodsbedreigingen’

Blijkbaar viel die opmerking bij veel volgers verkeerd, want Famke zegt veel negatieve berichten te hebben ontvangen. ,,Volgens mij zeg ik niks verkeerd. Ik bemoei me er niet meer mee en leef mijn leven”, schrijft ze. ,,Het is niet mijn taak om me met deze pandemie te bemoeien en ik heb inderdaad spijt dat ik dat in het verleden heb gedaan. Ik ga nooit meer mijn nek uitsteken om er vervolgens zelf aan onderdoor te gaan.”

Famke kreeg het vorig jaar flink te verduren. Ze sprak zich uit over het coronabeleid en zei niet meer mee te willen doen met de maatregelen die op dat moment golden. ,,Ik moest leven met doodsbedreigingen terwijl ik daar zat met de beste intentie. Ik heb bewust gekozen om dit moment uit mijn systeem te wissen en me gewoon aan te passen om er samen met heel Nederland het beste van te maken.”

Meer DenD