Famke Louise: “Voorlopig geen tweede kindje”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Famke Louise (24) en haar vriend Denzel Slager (29) zitten op het moment niet te wachten op gezinsuitbreiding. De twee hebben hun handen vol aan hun zoontje Nówie, die maandag 1 jaar wordt. Dit onthult de zangeres op haar Instagram…

,,Zou je een 2e kindje willen? Nog lang mee wachten? Of zo goed?” vraagt een fan van Famke op Instagram. De zangeres doet een vragenronde omdat haar zoontje ziek is. ,,Wil jij een broertje of een zusje?” vraagt ze aan haar bijna 1-jarige zoontje. Nówie brabbelt wat los. ,,Ja of nee?” vraagt ze.

Handen vol

Ondanks dat de zangeres vorig jaar liet weten graag meer kinderen te willen, antwoordt ze zelf op de vraag: ,,Nee voorlopig niet. We hebben onze handen al vol aan één, hè?”

Droomhuis

Ook laat Famke weten dat er een tweede seizoen van haar realitysoap ‘Famke & Denzel’ komt maar ‘dit is iets vertraagd’. En de twee zijn actief opzoek naar hun droomhuis. ,,Alleen we zijn nog niet echt iets tegen gekomen waarvan we dat ‘wauw’ gevoel kregen”, zegt de zangeres. ,,Mijn droomhuis is GROOT, hahaha”, aldus Famke.

Tags

DENZEL SLAGERFAMKE LOUISE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck