Famke Louise wil meer kinderen

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Famke Louise is drie maanden geleden bevallen van zoontje Nówie en is nu al vastberaden dat ze meer kinderen zou willen…

,,Heel graag zelfs”, onthult Famke op Instagram. Tijdens een vragenrondje op de zangeres haar Instagram vraagt een fan “Zou je nog meer kinderen willen?” Waarop Famke antwoordt: ,,Zeker! Heel graag zelfs. Maar nu even focussen op Nówie en misschien dat we in de toekomst nog zo een prachtbaby mogen verwelkomen”.

Onzeker geworden

Verder laat de 23-jarige moeder weten dat ze flesvoeding geeft en dat het ontzwangeren goed gaat maar wel enorm onzeker over haar lichaam is geworden. ,,Het is soms wel pittig omdat ik super onzeker ben geworden en ik moet echt weer gaan leren om van mezelf te houden”, antwoordt ze. ,,Ik ben nu ook weer bezig met sporten en gezond eten dus lichamelijk zal ik wel weer de oude worden. Ontzwangeren is niet binnen een dag gedaan en dat is soms wel moeilijk”, aldus Famke.

De zangeres en haar vriend, oud-voetballer Denzel Slagers, zijn op 9 januari trotse ouders van hun zoontje Nówie geworden.

Tags

FAMKE LOUISEZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck