Famke Louise zet biergooiers op hun plek

Door: Hans Jacobs
11-04-2019

Famke Louise heeft in haar korte carrière al een hoop bier over zich heen gehad. Waar ze eerst boos weg liep heeft ze nu de biergooiers voor paal gezet op Instagram.

Famke had een filmpje online gezet waar een biergooister helemaal op te zien was, ze schreef onder de video ,,jammer dat vrouwen elkaar altijd naar beneden halen, zó naar deze meid.” Famke heeft de beelden inmiddels offline gehaald. Nadat ze het filmpje offline haalde kwam ze met een bericht naar buiten waar ze het volgende zei: ,,Focus op het positieve, laat het meisje die dit gegooid heeft nu ook met rust. Ik hoop dat ook zij deze ervaring gebruikt om iets van haar leven te maken.”

Haat

De biergooister in kwestie werd bedolven onder haatreacties. Zelf reageerde het meisje onder de video van Famke met het volgende: ,,Famke, ik vind het echt niet meer leuk dat je dit erop hebt staan. Wil je het alsjeblieft verwijderen? Ik heb je al een direct message gestuurd met sorry.”

Naast haat kreeg het meisje ook steun van haar volgers. Veel vonden het biergooien niet kunnen, maar je moet niet iemand publiekelijk aan de schandpaal nagelen, vonden een aantal van haar volgers.

Meer DenD