Fans en volgers ‘boos’ op nieuwe relatie Sylvie

Door: Tanja Brouwer
14-12-2018

Sylvie Meis is weer in de wolken. Ze is stapelverliefd op de Nederlandse Bart Willemsen. Hoewel we al wisten dat het om de producer ging, had Sylvie het nog niet zelf bevestigd. Dat deed ze gisteren met een foto waar ze knuffelend opstaan. Hoewel de diva op haar Instagram de reacties heeft uitgeschakeld, laten mensen via andere wegen hun mening horen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vertrouwen

Zo schrijven een aantal mensen op Twitter dat Sylvie nooit de ware liefde zal vinden. Sylvie heeft al zo veel partners gehad, maar iedere keer liep het stuk. Hoewel de diva zelf nog wel vertrouwen in haar liefdesleven lijkt te hebben, hebben haar fans en volgers dat duidelijk niet meer.

Zoon

De volgers van het Instagramaccount van RTL Boulevard vinden het ook niet verstandig dat Sylvie alweer een nieuwe vriend heeft. Vooral voor de twaalfjarige zoon van Sylvie, die ze samen met voetballer Rafaël van der Vaart kreeg, vinden ze het zielig. ,,De vrouwelijke Gordon. Hoe lang zal het deze keer duren? Haar zoontje krijgt een slecht voorbeeld”, schrijft een volger. ,,Voor hoe lang nu weer…één week?”, post een ander.

https://www.instagram.com/p/BrV38LBFioG/

 

 

Meer DenD