Fans geëmotioneerd door verjaardagswens Meghan aan Prins Harry

Door: Ditjes en Datjes
15-09-2019

Henry Charles Albert David, oftewel Prins Harry, is vandaag 35 jaar geworden. Het Britse koningshuis overrulet hem met felicitaties op social media. Vooral zijn Meghan, die een emotionele verjaardagswens schrijft op Instagram waar fans hun zakdoekjes erbij moeten pakken.

‘Beste echtgenoot’

Dat Meghan hoteldebotel is op haar jarige man, is overduidelijk na haar citaat op social media. Ze schrijft dat Harry haar grote inspiratie is. „Je bent de beste echtgenoot en meest geweldige vader voor onze zoon. We houden van je. Van harte gefeliciteerd” aldus de hertogin van Sussex. Waarvoor het officiële Instagram-account @SussexRoyal de hertog van Sussex ook een fijne verjaardag wenst.

Het regent felicitaties

Het account deelt een collage met negen verschillende foto’s van Harry en fans schieten vol. ,,Wie is er uien aan het snijden?” zegt een volger. Een andere fan zegt: ,,Die foto van Harry dat hij knielt voor zijn vrouw en Archie is meer dan mooi.” Ook komen er veel reacties op een foto van zijn moeder, prinses Diana, die Harry draagt toen hij nog een baby was. ,,Je moeder lacht naar beneden, zo tevreden met wat u allemaal hebt bereikt. Wij houden van u en wensen u nog veel meer” schrijft een emotionele fan.

Meer DenD