Fans geschrokken van ‘nep’ uiterlijk Debby Pfaff

Door: Tanja Brouwer
10-10-2019

Jarenlang was Debby Pfaff op televisie en duizenden Nederlanders kunnen haar gezicht dan ook nog goed voor geest halen. Toen de Belgische onlangs in de media verscheen leek ze volgens velen totaal niet meer op zichzelf.

Langer haar

Veel Belgen en ook Nederlanders reageerden op het uiterlijk van Debby. Al snel beweerden velen dat ze duidelijk zien dat Debby plastische chirurgie heeft ondergaan en hier en daar misschien wat botox heeft laten inspuiten. Debby reageert op die geruchten op de website hln.be: ,,Bedankt voor het compliment, maar uiteindelijk… Ik begrijp niet goed waarom mensen vinden dat ik erg veranderd ben. Waarschijnlijk omdat ik niet zo vaak meer in de media kom. Mijn haar is langer en blonder dan vroeger. En ja, ik heb een nieuwe bril. Maar voor de rest… Ik gebruik gewoon goeie gezichtscrèmes.”

Als ze toch botox heeft gebruikt is het bijzonder dat ze dat ontkent. Het is namelijk bekend dat ze haar borsten eens heeft laten vergroten en ook beweert ze geen tegenstander te zijn van de natuur een beetje helpen. ,,Of ik tegen plastische chirurgie ben? Wel, ik heb daar totaal geen schrik van. Als het je persoonlijkheid verbetert of ervoor zorgt dat je beter met jezelf kan omgaan, dan moet je dat doen. Ik heb zelf een borstvergroting ondergaan. Ik schaam mij daar niet voor. Ik voel me er veel beter bij.”

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen