Fans Ladies of Soul woest: Glennis blijft lid

Ldies of Soul houden 'tokkie' Glennis in de groep
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De vrouwen van Ladies of Soul liggen onder vuur nadat zij bekend hebben gemaakt dat Glennis Grace lid blijft van de groep. Fans reageren woedend. ,,Kan ik de kaarten nog terugbrengen?”

Glennis Grace is niet van plan om haar carrière op te geven en besloot in een video haar excuses aan te bieden voor het incident in een supermarkt. Het lijkt samen te hangen met het statement van Ladies of Soul, want direct erna kwam de groep pas na anderhalve maand naar buiten met het nieuws dat Glennis lid blijft.

Glennis blijft lid van Ladies of Soul

,,Na een periode van zelfreflectie heeft Glennis een persoonlijke boodschap gedeeld waarin zij oprecht excuses aanbiedt aan iedereen die betrokken is geraakt bij het incident in een supermarkt. Ook neemt zij verantwoordelijkheid voor haar eigen aandeel”, luidt het statement van Ladies of Soul.

De groep zegt het incident te betreuren en vertrouwen op het onderzoek van justitie. En omdat het nog lang kan duren voordat het onderzoek is afgerond, heeft de groep besloten Glennis in de groep te houden. ,,Onze concerten staan gepland op 23 en 24 september en gaan door. Glennis is vanaf dag één gewaardeerd lid van Ladies of Soul en we hopen dat ze er tegen die tijd bij is.”

‘Gaat alleen maar om geld’

Het statement is bij veel fans in het verkeerde keelgat geschoten. ,,Ik ben van mening dat een ieder een prijs moet betalen voor Glennis haar actie, dus ook Glennis!”, reageert een fan. Een andere fan heeft spijt dat ze kaartjes heeft gekocht en wil niet meer naar het concert gaan. ,,Kan ik de kaarten nog terug brengen?”

Daarbij vinden veel fans de video van Glennis ongeloofwaardig. ,,Gaat alleen maar om geld en niks anders, zo namaak”, aldus een fan. En een ander: ,,Was een mooi toneelstukje van Glenda!”

Tags

GLENNIS GRACEKRITIEKLADIES OF SOULONDER VUUR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck