Fans Ladies of Soul woest: ‘Jullie moeten je schamen’

Fans razend, willen dat Ladies of Soul nu ook stoppen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Fans van Ladies of Soul zijn woest. Nu de vrouwen bekend hebben gemaakt dat Glennis Grace geen onderdeel meer is van de groep, regent het kritiek op Instagram. ,,Jullie moeten je schamen!”

,,WE’RE BACK. Haal je tickets vrijdag 10:00 uur”, schrijft Ladies of Soul op Instagram. Maar waar de vrouwen hoopten op enthousiaste reacties van fans, is er ook kritiek. Veel fans zijn het er niet mee eens dat Glennis Grace geen onderdeel meer is van de groep.

Boze fans

,,Slechte keuze, Glennis Grace op zo’n manier te laten vallen!”, reageert een boze fan. Een ander is het daarmee eens. ,,Zonder Glennis is er helemaal geen Ladies of Soul. Disgusting ladies without any soul zijn jullie. Kan je je zogenaamde ‘vriendin’ eindelijk helpen om haar carrière en leven weer op de rit te krijgen en dan vragen jullie haar om vrijwillig te vertrekken.”

Glennis reageert

Fans schrijven dat de vrouwen zich moeten schamen en gaan liever naar een concert van Glennis. De zangeres voelt zich gesteund. ,,Lieve allemaal die mij zo support”, reageert Glennis onder het bericht. ,,Onwijs hartverwarmend, echt waar! Maar ik ben oké, echt hoor… Ik ben dankbaar voor de mooie jaren die ik wel heb gehad bij Ladies of Soul, en natuurlijk was/is het nog pijnlijk maar er staan ook voor mij weer mooie dingen te gebeuren. Zoals 6 oktober AFAS met de Whitney Tribute en andere mooie plannen. Let go and let god.

Tags

GLENNIS GRACELADIES OF SOUL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck