Fans Pete Davidson moeten zwijgcontract tekenen

Door: DitjesDatjes
02-12-2019

Bezoekers van de comedyshows van Pete Davidson moeten een contract tekenen waarin ze beloven zijn grappen niet te verklappen. Doen ze dat toch, dan zouden ze volgens de overeenkomst een miljoen dollar moeten betalen aan de comedian.

Een fan van Pete postte dit weekend een foto van het contract. Stacy Young vertelt daarbij dat ze pas op de dag van de show te horen kreeg dat ze het moest tekenen als ze de voorstelling wilde bijwonen. In de overeenkomst staat onder meer “door dit document te ondertekenen, stem je ermee in geen details te bespreken over de show die je gaat zien en de ervaring die je hier beleeft”. Bezoekers moesten daarbij hun contactgegevens invullen en hun socialmedia-accounts opgeven.

Young weigerde het contract te tekenen en kreeg van het theater waar de comedyshow werd gehouden haar geld terug, zo vertelt ze aan Variety. Een woordvoerder van Davidson wilde geen reactie geven aan het entertainmentmagazine.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen