Fans reageren geschokt op overlijden Arne Decock

Door: Hans Jacobs
18-02-2019

Toen het Belgische tieneridool Arne Decock zaterdagavond terug fietste van een feestje klom hij in een elektriciteitspaal en werd vervolgens geëlektrocuteerd. Toen hij boven in de elektriciteitspaal was beland raakte hij de leiding aan met een stok. Hierdoor stroomde er 3000 volt door zijn lichaam heen. Hij was opslag dood. Fans reageren geschokt op het plotseling overleden van de nog zo jonge musicalster. Onder bijna al zijn Instagramfoto’s staan lieve berichten en velen wensen de nabestaanden sterkte.

View this post on Instagram

Herfst. 🍁

A post shared by Arne Decock (@arne_decock) on

Andere gedachtes

Toch zijn er veel reacties te vinden van mensen die het dom vinden wat hij heeft gedaan. Zo luiden er een aantal reacties:,,Het feestje eindigt voor een hoop mensen in de hel”, en ,,Misschien toch een slecht idee om hoogspanningskabels te porren volgende keer beter.” De trouwe fans van Arne komen dan ook op voor hem en laten weten dat ze al deze reacties heel respectloos vinden. Ze vinden het belachelijk dat ze in de reacties dit soort berichten onder zijn foto plaatsen.

Musicalwereld

Ook de Belgische musicalwereld reageert geschokt op het nieuws. Koen Crucke zat drie jaar geleden in de jury die de cast voor de Ketnetmusical Kadanza T2gether. Door deze musical is Arne’s carrière begonnen. Hij reageert geschokt: ,,Ik herinner me de auditie van Arne nog. Je zag meteen dat hij een groot talent was en het ver zou schoppen. Dat is later ook gebleken. Maar hij had nog zoveel meer kunnen bereiken. Ik vind het verschrikkelijk dat hij dat nu niet meer kan meemaken en dat hij er door zo’n stom accident niet meer is”, schrijft hij.

Meer DenD