Fans reageren massaal onder laatste post overleden K-poster (28)

Goo Hara
Door: DitjesenDatjes
25-11-2019

Opnieuw is een jonge K-poster overleden. De 28-jarige Goo Hara is dood gevonden in haar woning. De politie onderzoekt wat de doodsoorzaak is. Fans en volgers van Goo Hara reageren massaal onder haar laatste Instagram-post.

Zelfmoordpoging

Het levenloze lichaam van Goo Hara werd gevonden in haar woning in het Zuid-Koreaanse Seoel, in de wijk Gangnam. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Veel fans denken aan zelfmoord. Eerder dit jaar deed de zangeres namelijk een zelfmoordpoging. Toen werd ze op tijd gevonden en aan haar fans liet ze weten haar best te doen positiever in het leven te gaan staan.

Beste vriendin

Fans en volgers van de zangeres reageren onder de laatste Insta-post. Die is namelijk nogal opmerkelijk. Goo Hara ligt in bed en kijkt recht in de camera. Daarbij schrijft ze ‘Welterusten’. De volgende dag werd haar levenloze lichaam gevonden. ,,Welterusten prinses. Je kan nu voor altijd slapen met alleen maar mooie dromen”, schrijft een verdrietige fan.Veel mensen noemen in hun reactie Sulli. Zij was een van de beste vrienden van Goo Hara en ook een K-popster. Zij pleegde in oktober zelfmoord nadat ze lang online werd gepest. In december 2017 werd ook het lichaam van Jong-hyon Kim aangetroffen. Hij was de leadzanger van een bekende Zuid-Koreaanse band. De politie vermoedt dat ook hij zichzelf van het leven heeft beroofd.

View this post on Instagram

잘자

A post shared by 구하라 (@koohara__) on

 

Meer DenD