Fans roepen op tot vrijlating opgepakte Nicki Minaj

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Met de hashtag #FREENICKI roepen fans van de Amerikaanse rapper zaterdag via social media op tot de vrijlating van Nicki Minaj. De 41-jarige Minaj werd zaterdag aan het eind van de middag op Schiphol aangehouden voor het bezit van softdrugs.

Op X is de hashtag inmiddels meer dan 100.000 keer gedeeld. Minaj deed tot enkele uren geleden live verslag van de gebeurtenissen rond haar aanhouding. Ze filmde onder meer live dat de marechaussee haar meldde dat ze was aangehouden en naar het politiebureau zou worden gebracht. Ook plaatste ze een filmpje waarin iemand van de luchthaven haar vertelt dat haar bagage gecheckt moet worden.

In Manchester wordt er zaterdag voor de deur van concertzaal Co-op Live door het publiek gescandeerd om de vrijlating van de artieste. Daar staan honderden mensen in de rij voor het concert dat Minaj daar zaterdagavond zou moeten gaan geven. Het is vooralsnog onduidelijk of dat optreden doorgaat. De concertzaal heeft vooralsnog niet op de aanhouding van de zangeres gereageerd. Wel gaat de zaal een half uur later open dan eerder gecommuniceerd.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck