Fans trekken zich terug: problemen voor Anouk?

Grote problemen voor Anouk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Anouk staat deze week drie avonden in de Ziggo Dome en hoewel de concerten uitverkocht zijn, trekken veel fans zich terug en bieden hun kaartje aan op Ticketswap.

Toen Anouk haar concerten in de Ziggo Dome aankondigde, gingen de kaarten als warme broodjes over de toonbank. De kaartverkoop was zelfs zo succesvol dat Anouk een derde concert toevoegde. Maar vanwege haar uitspraken in de afgelopen weken is haar voorprogramma Sor afgehaakt.

Geen voorprogramma

Sor weigerde voor Anouk op te treden, omdat ze het n-woord had gebruikt in een Instagram-bericht. Ook haar eerdere grap over transgenders schoot hem in het verkeerde keelgat. ,,Daar kan ik niet achterstaan”, zei de artiest, die nu vervangen wordt door een opwarm-dj.

Fans haken af

Ook veel fans haken af, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Op Ticketswap worden er best veel tickets aangeboden terwijl de concerten erg snel uitverkocht waren”, schrijft het kanaal. ,,Anouk heeft zich de laatste tijd ook niet van haar beste kant laten zien door verschillende uitspraken te doen.”

Concerten

Het eerste concert vindt morgen plaats. De concerten zijn gekoppeld aan Anouks laatste album, getiteld Deena & Jim en het concert van woensdag heet Deena. Anouk treedt dan samen met het Metropole Orkest op. Daarbij is wel nog een live voorprogramma aanwezig. De Nederlandse zanger en componist Thomas Azier warmt het publiek die avond op.

Tags

ANOUK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck