Fans van Michael Bublé zijn verward

Door: Sinem Toprak
15-10-2018

Al maanden kijken de fans van Michael Bublé uit naar zijn nieuwe album Love, maar dat doen zij met een dubbel gevoel, omdat dit misschien wel eens zijn laatste album zal zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hitzanger Michael heeft laten weten dat de cd  Love, ook zijn laatste zal zijn: ,,Ik wil niet meer, ik ben klaar met de roem en het narcisme van de beroemdheid. Dit is mijn laatste interview, ik trek me terug.’’ Hoe het echt zit is niet helemaal duidelijk. Gisterenavond liet zijn manager weten dat het namelijk anders zit. De manager ontkent tegenover Entertainment Tonight dat Michael zijn microfoon aan de wilgen hangt, ondanks dat Michael heeft verteld te gaan stoppen met zijn carrière in kranteninterviews.

Niet voorbij

Maar zijn carrière is nog niet voorbij! Hij zal de komende maand een comeback maken met zijn album Love, het eerste album na twee jaar. Michael nam een rustpauze om zich volledig te concentreren op de ziekte van zijn zoontje Noah (5), bij wie in 2016 kanker werd geconstateerd.

Familie en gezondheid staat dan wel op nummer één voor Michael, dat vertelde hij in een gesprek met Herald Sun. ,,Ik dacht echt dat ik nooit meer muziek zou maken. Mijn gezin is dan het enige wat telt, de gezondheid van mijn kinderen is het allerbelangrijkst. De relatie met mijn familie, mijn vrouw, mijn geloof, dat staat echt op nummer één.” Inmiddels is zijn zoontje kankervrij.

 

Meer DenD