Fans verbijsterd: 1000-lb Sister Tammy trouwt man die zwaarder is dan zij

Tammy trouwt man die zwaarder is dan zij
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Tammy Slaton, bekend van het programma ‘1000-lb Sisters’, is afgelopen weekend getrouwd met haar grote liefde Caleb Willingham. Fans zijn verbijsterd: het stel is getrouwd in een obesitaskliniek, waar de twee elkaar ook hebben ontmoet…

Tammy trouwde zaterdag met Caleb in het Windsor Lane Rehabilitation Center. ,,Jullie kennen me allemaal als Tammy Slaton, maar vanaf nu ben ik Mrs. Tammy Willingham. Ik ben getrouwd!”, vertelt ze trots aan People.

Bruiloft

Op de bruiloft waren dertig vrienden en familieleden aanwezig. Op foto’s van de bruiloft, die TLC op Instagram heeft gedeeld, is te zien dat Tammy gekleed is in een witte jurk en een zilveren tiara draagt. Op één van de foto’s poseert ze naast haar zus Amy, die een oranje jurk draagt. In het bericht feliciteert TLC het stel en kondigt aan dat het huwelijk vanaf 17 januari op televisie te zien is. Wanneer de aflevering in Nederland wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Dezelfde gezondheidsproblemen

Onder het Instagram bericht regent het felicitaties, maar fans zijn ook verbijsterd. Caleb kampt namelijk met dezelfde gezondheidsproblemen als Tammy. ,,Gefeliciteerd! Maar ze hebben allebei een beademingsslang, wie helpt wie? Ik bid dat het beter gaat worden met hun gezondheid”, schrijft iemand.En een ander: ,,Kennelijk is er voor iedereen wel iemand. Hopelijk moedigen ze elkaar aan om gezonder te worden…”

Eetverslaving

In het programma 1000-lb Sisters worden de zussen Tammy en Amy gevolgd tijdens hun reis om overtollige kilo’s kwijt te raken. Beiden hebben zwaar overgewicht en Tammy verblijft momenteel in het Windsor Lane Rehabilitation Center om te vechten tegen haar eetverslaving.

Tags

1000-LB SISTERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck