Fans twijfelen aan verhaal Britney Spears

Britney Spears
Door: Lies Jansen
04-05-2021

Britney Spears heeft op haar Instagram een openhartig bericht gedeeld. ,,Helaas is de wereld meer geïnteresseerd in negatieve verhalen”, aldus de 39-jarige artiest. Enkele volgers laten weten te denken dat er een luchtje zit aan het verhaal van Britney...

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Documentaires zijn hypocriet’

De 39-jarige artiest deelt een dansvideo op haar Instagram met een heel openhartige tekst. Zo geeft Britney aan dat de documentaires over haar hypocriet zijn en de wereld meer geïnteresseerd is in negatieve verhalen. ,,Waarom is het nodig om de meeste traumatische momenten uit mijn leven, wat al van jaren geleden is, maar te blijven herhalen?”, aldus Britney.

‘Hier zit een luchtje aan’

Enkele volgers geven aan dat er een luchtje zit aan het verhaal van Britney. Zo reageren zij nog steeds te denken dat het haar vader is die dit bijzonder openhartige bericht deelt en niet Britney. Britney staat namelijk nog altijd onder curatele. Dit is een ingrijpende maatregel, waardoor haar vader verantwoordelijk is over haar leven en financiën. De rechtszaak omtrent het zeggenschap van haar vader is nog altijd bezig. Britney probeert door middel van deze rechtszaak controle over haar eigen leven terug te krijgen. ,,Geef Britney haar telefoon terug”, reageert een volger. ,,Ik ben in de war”, reageert een andere volger.

Dementie?!

Onlangs kwam haar vader met een opmerkelijke bewering. Zo zou Britney lijden aan dementie. Lees hier het hele verhaal.

 

Meer DenD