Fans willen het weten: zijn André en Monique uit elkaar?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De volgers van Monique Westenberg schrijven nog maar over één ding in de reacties: zijn André en Monique nog een stel? De twee posten geen foto’s meer van elkaar op hun Instagramaccount én Monique post opmerkelijke quotes.

Clown

,,Geef een clown niet de schuld als hij zich gedraagt als een clown. Maar vraag je af waarom je nog steeds naar het circus staat”, is een van de quotes die Monique onlangs op Instagram postte. Als je die zin in de context zou plaatsen van een break-up, zou dat dus betekenen dat Monique zich afvraagt waarom ze nog met André is. Een week geleden plaatste ze de tekst: ,,Hou van wat je hebt, voordat het leven je leert wat je bent kwijtgeraakt.” Zou dit een advies naar André toe zijn?

Nikkie

,,Heb je nou nog met André?’, vraagt een van haar volgers. Een ander schrijft: ,,Hou die geile Nikki Plessen uit de buurt van je man.” Daarmee doelt de volger op de geruchten dat André vreemd zou zijn gegaan met de mode-ontwerpster. Ze werden zoenend gespot. Een andere volger van het account van Monique denkt dat er helemaal niets tussen hen aan de hand is, maar dat Monique en André doen alsof er wat is voor de media-aandacht. Zouden ze geen foto’s van elkaar posten omdat ze gewoon aandacht willen, of zit er meer achter?

Tags

ANDRÉ HAZESBREAK-UPINSTAGRAMNIKKIE PLESSENVOLGERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck