Fans woedend op Tino Martin

Tino Martin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Tino Martin zong enkele maanden tijdens een optreden in talkshow M. nogal vals. De zanger bood zijn excuses aan en liet weten dat er problemen waren met zijn oortje. Nu krijgt Tino opnieuw bakken kritiek. Had de zanger een glaasje te veel op?

‘Dronken op het podium!’

Was het de warmte of had Tino te diep in het glaasje gekeken? Dat vragen tientallen mensen zich af nadat ze afgelopen vrijdag en zaterdag aanwezig waren bij een optreden van Tino Martin in de Maassilo in Rotterdam. De bezoekers kregen niet waarop ze hoopten.

Negatieve ervaringen

Op een bericht van Shownieuws over Tino Martin reageert een voormalige fan: ,,Wij waren er vrijdag. Het programma zou van 20.00 tot 1.00 uur duren. Meneer kwam pas op 23.45 opdagen, deed twee liedjes en hield vijf minuten pauze. Om 00.35 was hij klaar. (..) In die drie kwartier zong hij drie keer hetzelfde liedje.” Iemand anders heeft dezelfde ervaring met Tino bij een vorig optreden van hem: ,,Om 20.00 zou het beginnen. Om 20.45 kwam Tino aankakken en zingen…dus niet. Hij stond gewoon dronken op het podium!”

Een andere bezoeker die aanwezig was laat Shownieuws weten dat ze de 150 euro, het geld dat ze heeft betaald voor het optreden, terug wil. ,,En veel mensen met mij. We gaan actie ondernemen”, zegt ze tegen Shownieuws.

Reactie management

Het management van Tino Martin heeft inmiddels gereageerd op alle negatieve reacties. Aan Shownieuws laat het management het volgende weten: ,, Het filmpje op zijn story gaat over een ander optreden. Is ook niet het filmpje van die avond overigens. Het was €150 per persoon. Mensen kregen hiervoor een 4-gangen diner en een fles Moët-champagne.” Ook gaat het management in op de beschuldiging dat Tino dronken zou zijn. ,,Te kort was het zeker niet. Tino heeft 2 keer ca. 35 minuten gezongen (normaliter is een boeking 30 minuten). En dronken was hij zeker niet.”

Tags

DRONKENFANSPODIUMTINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck