Fans woest op André Hazes: ‘Lelijke rat!’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

André Hazes heeft zich niet populair gemaakt bij de fans van een Amerikaanse zangeres. De jonge zanger maakte gisteren op Instagram een grapje over Taylor Swift, toen bleek dat zijn nummer boven dat van Taylor Swift in de Ultratop stond. Dat grapje kan niet iedereen waarderen…

‘Taylor wie?’

De Ultratop is een hitlijst in Vlaanderen, waar André sinds een tijd is doorgebroken. Zijn nummer ‘Thuis’ staat op nummer 1, een plaatste boven het nummer ‘Evermore’ van Taylor Swift. Een mooie prestatie waar André natuurlijk hartstikke trots op mag zijn. ,,Taylor wie? We staan gewoon nog steeds op nummer 1 in de officiële charts van Vlaanderen”, schrijft de zanger op Instagram.

Een onschuldig grapje lijkt het, maar niet iedereen kan erom lachen. In zijn Instagram Story’s deelt Andre nu een screenshot van een bericht dat hij heeft gekregen van een boze Taylor Swift-fan. ,,Don’t you dare speak on her again you ugly washed up rat”, schrijft de fan. Oftewel: ‘Praat niet nog een keer zo over haar, jij lelijke aangespoelde rat”. Een flinke sneer dus naar André, die er de lol wel van in lijkt te zien. ,,Boze Taylor Swift-fanclub op m’n dak”, schrijft hij.

Turbulent jaar

Het nummer ‘Thuis’ gaat over het turbulente jaar 2020, dat voor André een mix was van emoties. Eind 2019 werd namelijk bekend dat hij geen relatie meer had met Monique en samen met Bridget Maasland was. De eerste maanden van 2020 gingen op showbizzgebied bijna uitsluitend daarover. Inmiddels is de rust weer teruggekeerd en zijn André en Monique zelfs sinds kort verloofd.

Tags

ANDRÉ HAZESFANSMONIQUE WESTENBERGTAYLOR SWIFTWOEDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck