Fantastisch nieuws voor Lee Towers: ‘Het gaat goed’

Fantastisch nieuws voor Lee Towers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Geweldig nieuws voor Lee Towers. De zanger brak een aantal weken geleden zijn linkerheup. Na een operatie en een periode van herstel mag hij na het weekend het revalidatiecentrum verlaten.

De Rotterdamse zanger kreeg de schrik van zijn leven toen hij twee weken geleden struikelde over een tapijt in zijn nieuwe huis. Lee onderging een operatie en kreeg een nieuwe heup. De zanger was erg geschrokken, maar is absoluut niet bij de pakken neer gaan zitten. ,,Ik ben gemotiveerd want ik wil graag weer naar huis”, liet Lee vrijdag weten in RTL Boulevard. 

Naar huis

Het herstel gaat voorspoedig, want de zanger mag, als alles goed gaat, na het weekend naar huis. ,,De dokter zei: als je wilt, zou je maandag naar huis mogen.” Hij heeft zijn vrouw enorm gemist. ,,Ze kwam elke dag langs.”

Verhuisd na hoge energierekening

Lee Tower verhuisde eind vorig jaar na ruim 34 jaar van Scheveningen naar zijn geboortestad Rotterdam. Hij had naar eigen zeggen last van heimwee en wilde terug naar Rotterdam, maar volgens een buurman zit dit anders. ,,Lee Towers is helemaal niet naar Rotterdam vertrokken vanwege heimwee”, liet de buurman weten. Omdat Lee geen warmtepomp heeft, kost het bakken met geld om het penthouse te verwarmen. ,,De nota van 10 duizend euro per maand of wellicht zelfs veel meer, werd hem te veel. De hele flat op Rederserf wordt elektrisch verwarmd, en dat kan dus helemaal niet. Warmtepomp zou een oplossing kunnen zijn, maar dat mag niet van VVE.”  De zanger heeft zijn dubbele penthouse, ondanks de kou, weten te verkopen met een forse winst. Hij heeft een prachtig appartement gevonden in Rotterdam.

Tags

GEBROKEN HEUPLEE TOWERSREVALIDATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck