Fantastisch nieuws voor Marco Schuitmaker: ‘Bizar’

FANTASTISCH NIEUWS VOOR MARCO
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Het is de grootste hit van dit moment: Engelbewaarder van Marco Schuitmaker. De 24-jarige zanger werd zaterdag op het podium verrast omdat hij al 15 weken op nummer 1 staat in de Streaming Top 40. Hij noemt het ‘bizar’.

De monsterhit is niet meer weg te denken uit hitlijsten. En daarmee heeft de jonge zanger een record te pakken. ,,Het record was 15 of 14 weken door Mariah Carey met All I Want For Christmas Is You”, zegt Marco tegen Shownieuws. “Engelbewaarder is nu 17 weken nummer 1, dat is echt bizar.”

‘2000 keer gezongen’

Zelf kan Marco het nieuws haast niet geloven. ,,Echt een jongensdroom die is uitgekomen.” Het nummer wordt veel gestreamd, maar Marco heeft het nummer ook vaak genoeg live gespeeld. ,,Ik denk dat ik hem al bijna 2000 keer heb gezongen”, grapt de zanger.

Kritiek

Emma Heesters waagde zich eerder aan het nummer, tijdens een optreden bij Radio 538. Toch kon haar cover op veel kritiek rekenen. Veel mensen vonden dat Emma ‘goedkoop scoorde’ met dit nummer. ,,Goedkoop willen scoren op andermans succes”, klonk het. Sommige mensen vonden dit soort reacties overdreven, want Marco covert het liedje tenslotte zelf ook. Het origineel wordt gezongen door de Belgische Mieke.

Tags

MARCO SCHUITMAKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck