Fantastisch nieuws voor OML’er Roy: ‘Plekje is verdwenen’

Goed nieuws voor Roy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Fantastisch nieuws voor Roy, bekend uit Over Mijn Lijk: na een lange periode vol stress kreeg hij gisteren een goede uitslag van de MRI-scan. ,,Het plekje is verdwenen!”, schrijft zijn vrouw Annick op Instagram.

Roy moet elke zes maanden naar het ziekenhuis voor een MRI-scan en gisteren was het weer zover. Het zorgde voor een hoop stress, omdat de vorige keer een plekje te zien was in zijn hoofd. Gelukkig kreeg hij gisteren goed nieuws te horen.

Fantastisch nieuws

,,De uitslag is goed!”, schrijft Annick op Instagram bij een foto van haar en Roy. ,,Het plekje is verdwenen, bizar! We moeten dit goede nieuws even verwerken, wat een stress hebben wij gehad. We weten gewoon niet wat we moeten voelen. Ook al weten we dat Roy niet genezen kan worden verklaard dit voelt als een groot geluk en opnieuw een kans om samen nog hele mooie herinneringen te maken.”

Positief

Roy en Annick proberen altijd positief te blijven voor een MRI-scan, maar dit keer lukte dat niet. ,,We kunnen het nu wel zeggen. Stiekem dachten we allemaal dat het geen goede uitslag zou zijn”, schrijft Annick in Instagram Stories. ,,Dus deze goede uitslag kwam als een mega gewenste verrassing.”

Steun

Nadat Roy het fantastische nieuws te horen kreeg, pakte hij direct zijn telefoon om vrienden en familie te berichten over de uitslag. ,,Iedereen het goede nieuws berichten!”, schrijft Annick in een volgende story bij een foto van Roy. ,,Wat waren er toch veel lieve mensen die met ons meeleefden. Ik heb ook zoveel mooie berichten gelezen van volgers. Reageren wordt hem niet met deze grote hoeveelheid berichten, maar wat lief allemaal.”

Tags

OVER MIJN LIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck