Fatima verrast volgers met echofoto!

Door: DitjesenDatjes
09-04-2019

Fatima Moreiro de Melo heeft haar fans op Instagram gisteren verrast met een echofoto! Volgers wisten niet wat ze zagen, maar gelukkig kregen ze al snel door dat het om een promotie gaat van een programma dat Fatima gaat maken en dat ze zelf niet zwanger is.

Programma

,,Leuke shoot voor het programma Bevallen Met. Marly van der Velden, Bobbi Eden, Monica Geuze en ik mogen meelopen met verloskundigen en vrouwen die gaan bevallen. Spannend!! Vanaf 28 mei op de buis”, schrijft Fatima bij de foto.

,,Gefeliciteerd!” en ,,Proficiat!”, schrijven een aantal onoplettende volgers die denken dat Fatima zwanger is. Anderen lezen wel de tekst bij de foto. ,,Dacht toch echt bij het zien van je foto dat er een klein Sluitertje aan ging komen”, schrijft een fan. ,,Wow, mijn eerste reactie was…Wat!? En toen zag ik de rest. Maar zo tof!!”, ,,En toen ik alleen nog maar de foto zag, dacht ik inderdaad, wat leuk zwanger. Maar dit is zeker ook leuk nieuws, ik ga kijken!”, schrijven anderen.

Kinderwens

De 40-jarige oud-hockeyster is al jaren samen met Raemon Sluiter. Ze hebben in 2017 laten weten geen kinderwens te hebben. Fatima besefte pas op late leeftijd dat je als vrouw geen kinderen hoeft te krijgen en ook toen ze ouder werd had ze geen behoefte aan kinderen.

 

Meer DenD