FC Emmen-verdediger slaat official aan de haak

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

FC Emmen-verdediger Jeff Hardeveld en KNVB-official Shona Shukrula hebben een relatie! Dat maakte het tweetal via Instagram bekend.

Verdediger van FC Emmen, Jeff Hardeveld, heeft het aangelegd met KNVB-official Shona Shukrula. De official debuteerde in september 2020 als eerste vrouwelijke vierde official in de Keuken Kampioen Divisie. Shukrula fluit al wedstrijden sinds 2010 en is sinds 2017 actief voor de FIFA. Afgelopen maart floot zij de achtste finale van de Women’s Champions League. Buiten het fluiten om is Shukrula werkzaam als officier van justitie in Noord-Holland. Het tweetal maakte hun relatie bekend via Instagram: ‘It’s official’, schrijft Shukrula bij een foto van haar en Hardeveld tijdens een welverdiende vakantie naar Rome.

Vijf wedstrijden

Hardeveld heeft zijn voetbalopleiding bij Feyenoord genoten en heeft verder gespeeld bij FC Utrecht en Heracles Almelo. Dit seizoen heeft hij tot nu toe vijf wedstrijden gespeeld. Het tweetal kan uiteraard rekenen op een stroom aan felicitaties.

Tags

FC EmmenFC UtrechtFIFAHeracles AlmeloJeff HardeveldKeuken Kampioen DivisieKNVBOfficialShona ShukrulaWomen's Champions League

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie