Feest Kylie Jenner eindigt in een ramp

Het feest dat Kylie Jenner gaf voor haar 21e verjaardag is geëindigd in een ramp. Een van de gasten is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Op foto’s van Daily Mail is te zien hoe een blonde feestganger op een brancard ligt en de ambulance in wordt geschoven. Ze houdt haar gezicht bedekt. Wie de vrouw is, is niet bekend. Kylie heeft nog geen woord gesproken over wat zich heeft afgespeeld op haar feest in de club in Hollywood. Dat het serieus is, is duidelijk te zien op de foto’s. Caitlyn Jenner en een vriendin kijken geshockt naar de ambulance.

Roze

De club was uitbundig versierd en aangekleed en er zou zelfs een ballenbak zijn met roze ballen. Op een muur stonden allemaal teksten ter ere van Kylie en haar beroemde familie. Aan het begin van de avond postte Kylie nog een foto waar ze in een knalroze pakje opstaat. Daarna post ze foto’s waarbij duidelijk is dat zij en haar familie een leuke tijd hebben en vervolgens kleed ze zichzelf om in een strak roze jumpsuit. Om het feest compleet te maken heeft ze een barbiepop die precies eruitziet als zijzelf.

BIRTHDAY BEHAVIOR! WERE ALL TURNING 21!!

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

goodnight

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on