Feest Olcay Gulsen valt in het water

Olcay tot haar enkels in het water op feest
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De eerste festivals van het jaar vonden afgelopen weekend plaats en ook Olcay Gulsen was van de partij. Samen met haar zussen was ze aanwezig bij DGTL Festival, maar het hele feest viel in het water…

Olcay Gulsen was afgelopen weekend aanwezig bij DGTL Festival in Amsterdam, maar er was helaas geen zon te bekennen. Sterker nog: op beelden die haar zus Georgina op TikTok deelt, is te zien dat het hele festival in het water valt.

‘Verzopen kat’

,,Festivals in Holland be like”, schrijft Georgina bij het filmpje waarin het aan het regenen is. ,,Party on”, reageert een volger. ,,Regen of onweer, we gaan gewoon door”, reageert Georgina. ,,Ik was net een verzopen kat.”

Al weken ziek

Vorige week liet Olcay nog weten dat ze al een tijdje ziek is. ,,Vraagje voor een kennis… Wie is er ook al weken compleet naar de klote door een longontsteking?”, vroeg Olcay aan haar volgers op Instagram. Volgers maakten zich zorgen om haar. ,,Wist niet dat je een longontsteking had, maar word snel weer de oude”, reageerde iemand. En een ander schreef: ,,Word snel beter Olcay, ik zie aan je gezicht dat je heel erg vermoeid bent! Kruip lekker in bed en genees en wees goed voor jezelf. Je gezondheid staat voorop vergeet dat niet.”

@georginagulsen #dgtlfestival #dgtl2024 #regen #holland #blotevoeten #voorjoupagina ♬ Make You Mine – Madison Beer

Tags

OLCAY GULSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck