‘Feestje Gordon nekslag voor Ferry Doedens’

Gordon
Door: Tanja Brouwer
04-08-2020

De relatie tussen Ferry Doedens en de producenten van Goede Tijden Slechte Tijden was al niet goed. De acteur is meerdere malen tijdelijk uit de soap geschreven door zijn slechte gedrag. Nu lijkt er definitief een eind aan zijn GTST-tijd te zijn gekomen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Feest met Gordon

Het gerucht gaat dat Ferry niet meer terugkeert bij GTST. Enkele maanden geleden was hij tijdelijk niet meer te zien omdat hij in de media had laten weten mensen gewoon nog te knuffelen en het coronavirus niet zo serieus te nemen. Later zette hij die uitspraken recht. Zijn daden blijken echter niet veranderd, want afgelopen week heeft hij gefeest met Gordon en uiteraard geen 1.5 meter afstand gehouden. Zullen de producenten hem daarom definitief gedumpt hebben?

Protocol


Ferry wilde niet reageren op de geruchten van zijn ontslag en ook producent EndemolShine liet zich er niet over uit tegen Shownieuws. Wel zeiden ze het volgende tegen het programma: ,,We werken met een protocol en we verwachten dat iedereen zich daaraan houdt. Op het moment dat dit niet gebeurt gaan we daarover in gesprek.”

Vijf jaar geleden moest Ferry ook al gedwongen stoppen met acteren bij GTST. Toen gaf hij toe een drugsverslaving te hebben en liet hij zich behandelen. Een jaar later keerde hij weer terug.

Meer DenD