Felipe feliciteert zangeres Chanel met derde plaats songfestival

Door: DitjesDatjes
18-05-2022

Koning Felipe en zijn vrouw koningin Letizia hebben zangeres Chanel gefeliciteerd met het behalen van de derde plaats op het Eurovisie Songfestival in Turijn. In een bericht aan de artiest zegt het Spaanse koningspaar onder meer dat ze trots op haar zijn.

Het koningspaar feliciteerde de zangeres in een privébericht aan haarzelf, maar omdat Chanel het ontving tijdens een persconferentie kon ze het direct voorlezen aan de kijkers. “Gefeliciteerd met je fantastische optreden op Eurovisie. Je hebt geschiedenis geschreven voor Spanje door op dit muziekfestival de derde plaats te bereiken na een finale waarin je werd erkend door zowel de jury als het publiek”, las Chanel voor.

Felipe en Letizia bedankten ook het team van de 27-jarige Chanel. “We willen ook onze felicitaties overbrengen aan het team dat je vergezelde en je bedanken dat je Spanje zo goed hebt vertegenwoordigd en ons trots hebt gemaakt.” Het paar sluit af met “een dikke knuffel”.

De Spaanse Chanel werd zaterdag met 459 punten derde op het liedjesfestijn. Ze eindigde vlak achter Sam Ryder die het Verenigd Koninkrijk met 466 punten de tweede plaats bezorgde. De winst was voor Oekraïne, dat met 631 punten de grote winnaar werd.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD