Ferdi Bolland over tranen in Beste Zangers: ‘Ze zijn oprecht’

Ferdi Bolland over tranen Beste Zangers
Door: Isabel Kouwenoord
14-08-2022

Artiesten die meedoen aan het programma De Beste Zangers, houden het over het algemeen nooit droog. Maar volgens zanger en producer Ferdi Bolland, die momenteel te zien is in het huidige seizoen, zijn de tranen wel ‘allemaal oprecht’.

Bolland was voor zijn deelname sceptisch over de echtheid van de emoties. Nu hij zelf mee heeft gedaan aan het programma waarin artiesten nummers van elkaar zingen, weet hij dat het echt is. ,,Het heeft te maken met het feit dat je met die groep heel hecht wordt”, legt Bolland uit in het NPO Radio 1-programma De Perstribune.

Afgezonderd van de buitenwereld

Het komt volgens de producer ook doordat de deelnemers zijn afgezonderd van de buitenwereld. ,,Er worden elke avond twee afleveringen opgenomen en de nachten kunnen daardoor kort zijn.” Door die vermoeidheid zijn de deelnemers volgens hem ‘gevoeliger’.

Voor de huidige reeks zijn Jaap Reesema, Claudia de Breij, Nielson, Ferdi Bolland, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes afgereisd naar het zonnige Sevilla. Het programma is elke donderdag om 20.35 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.


Meer DenD