Fergie proefkonijn voor cosmetische chirurgie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sarah Ferguson, beter bekend als Fergie, wordt volgende week zestig jaar oud. Zoals veel vrouwen op leeftijd die regelmatig in de schijnwerpers staan heeft ze hier en daar wat aan haar uiterlijk laten doen. De ex-vrouw van de Britse prins Andrew kiest alleen niet voor de bekende weg.

Dokter

Aan de Daily Mail vertelt Sarah het volgende: ,,Ik heb lang geleden botox gebruikt, toen was er nog niets anders beschikbaar. Maar ik hou helemaal niet van die ‘bevroren’ look, en daarnaast wil ik op mezelf blijven lijken. Ik hou ook niet van naalden.” Inmiddels zijn er andere opties om een oudere huid jonger te laten lijken, en Fergie maakt daar dan ook gretig gebruik van. Bijna alles laat ze doen bij dokter Gabriela Mercik, in Londen.

Gabriela heeft onlangs een nieuwe behandeling ‘uitgevonden’. De 6-dimension ultimate laster behandeling facelift. Fergie is een van de eerste geweest die zelf heeft ervaren wat die nieuwe behandeling met de huid doet. ,,Ik ben het proefkonijn van Gabriela”, vertelt Fergie aan de Britse krant. ,,Ik vind het erg belangrijk om open te zijn over wat ik heb laten doen.”

Lift

Naast de botox- en laserbehandelingen heeft Fergie ook organische fillers laten inspuiten en ook heeft ze haar gezicht laten liften. Niet door middel van een operatie, maar door het spannen van medische draden in haar huid. Dat vormt een soort gaas was het gezicht strak trekt.

Tags

BRITSENGELANDFERGIEPLASTISCHE CHIRURGIEPRINS ANDREWSARAH FERGUSON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck