Fernando Halman is sidekick in nieuwe vrouwenshow Net5

Door: DitjesDatjes
16-10-2019

FunX-dj Fernando Halman is vanaf woensdagavond te zien als vaste sidekick annex barman in Ladies Night, de nieuwe vrouwentalkshow van Merel Westrik en Linda de Mol. Het programma is voortaan elke week te zien op Net5. Halman kondigt gesprekken aan, doet de voice-over van de show en doet soms korte nagesprekken met gasten.

Advertentie

Linda de Mol liet dinsdag in DWDD weten niet al te hoge verwachtingen van de kijkcijfers van Ladies Night te hebben. Als er meer dan 300.000 mensen kijken “gaat de vlag uit”, als de kijkcijfers onder de 200.000 blijven krijgt De Mol “een lichte depressie”.

De Mol beklemtoonde weinig waarde te hechten aan de mening van mannen over de nieuwe talkshow. “Mannen mogen kijken, maar we maken dit programma niet voor mannen.” Merel Westrik beklemtoonde het niet erg te vinden als mannen mogelijk het gepraat van de vrouwen als een “kippenhok” wegzetten. “Dan durf ik wel te zeggen dat het óns kippenhok is.”

Halman is vooral bekend als dj van de succeszender FunX, waar hij al meer dan tien jaar de ochtendshow presenteert. Ook kreeg hij veel bekendheid als voice-over van het NPO-kanaal Zapp.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD