Ferri Somogyi zet huis weer in de verkoop

Door: Tanja Brouwer
16-02-2018

Ferri Somogyi, die in GTST de rol van Rik de Jong speelt, heeft zijn huis in het Gooise Laren weer eens in de verkoop gezet. Dat schrijft Bekendeburen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Starters

Al eerder heeft soapie Ferri Somogyi geprobeerd zijn huis in Laren te verkopen. Voor het laatst was dat in 2014 bij een vraagprijs van 175.000,– euro. Ferry heeft zijn tweekamer-appartement nu te koop gezet voor een vraagprijs van 189.000,– euro kosten koper.

Het optrekje staat in het centrum van Laren en beschikt over totaal 2 kamers, waaronder 1 slaapkamer en een luxe badkamer. Totale woonoppervlakte bedraagt 45 vierkante meter. Het appartement ligt op de 2e verdieping en is gelijk de hoogste. Het is echt een heel leuk optrekje voor een starter.

Zelf kocht Ferry het appartement in mei 2009 voor een prijs van 143.000,– euro en nam er een hypotheek op van 190.000,– euro. Met een beetje geluk speelt hij zowat quitte.

Relatie

Hij woonde samen met zijn ex-vriendin Petra in het appartement. In 2013 ging die relatie uit, en toen zette hij het appartement in de verkoop. Een jaar later werd duidelijk dat de woning verkocht zou worden, ook niet na een aantal flinke prijsdalingen.

Meer DenD