Ferri Somogyi wil zijn moeder niet spreken

Door: Molly Baas
08-08-2018

In februari werd bekend dat de Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur Ferri Somogyi en vriendin Noëlle hun eerste kind verwachten. Het koppel zijn vandaag ook gaan samenwonen. Hun leven lijkt op rolletjes te lopen, maar Ferri heeft een geheim. Zijn moeder weet namelijk nog steeds niet dat ze binnenkort oma gaat worden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een gesloten boekwerk

Ferri is vrij relaxed over zijn opkomend vaderschap: ,,Zeven september zijn we uitgerekend maar ik moet je zeggen dat ik me nog niet nerveus maak,” vertelt hij aan Story. Hij maakt bekend dat hij is komen inwonen bij Noëlle ingetrokken in Broek in Waterland. Volgens hem is dat een geweldige plek om als kind op te groeien.

Ferri Somogyi hoopt dus duidelijk op een gelukkig jeugd voor zijn ongeboren meisje. Maar hijzelf heeft een ander jeugdverhaal. De GTST-acteur heeft al zeventien jaar geen contact meer met zijn moeder Jonna. ,,Dat hele boekwerk is voor mij gesloten. En nee, ik ga niet vertellen waarom ik geen contact meer heb met Jonna. Als ik dat doe, moet mijn moeder eigenlijk ook de kans krijgen om haar kant van het verhaal te vertellen en dan rakel ik allemaal dingen op die ik liever laat rusten.”

Zijn vader Imre is hertrouwd met Margriet, die Ferri als zijn echte moeder beschouwt. ,,Voor mij is Margriet mijn moeder en straks ook de oma van mijn dochter. En een geweldige oma welteverstaan.” 

Meer DenD