Ferry Doedens en Stijn Fransen spelen in kerstkomedie-theatershow

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Acteur Ferry Doedens (33) en actrice Stijn Fransen (33) spelen een hoofdrol in een romantische theaterkomedie genaamd Cupcakes for Christmas. Met de theatershow brengt I&L Theaterproducties naar eigen zeggen de romantische kerstkomedie naar het live theater. De try-outs starten op 22 november en de première is op 2 december in het Theater van C. in Hoofddorp.

Cupcakes for Christmas gaat over de actrice Kate (Fransen). Ze moet op de avond van de première van haar nieuwe romantische kerstfilm terugkeren naar haar ouderlijk huis omdat haar vader is overleden. De moeder en broer (Doedens) van Kate hebben tijdens de kerstperiode hulp nodig in de familiebakkerij. Kate overweegt in het geheim om het bedrijf te verkopen aan een internationale bakkersketen. Kate komt voor een keuze te staan: kiest ze voor haar familie, de liefde of haar filmcarrière.

“Deze twee energieke acteurs hebben een heerlijke chemie en gaan gegarandeerd zorgen voor een hilarische en ontroerende voorstelling”, zegt producent Leon van Uden. Medeproducent Ilse van den Heuvel denkt dat in de voorstelling “schaamteloos alle clichés voorbijkomen”.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck