Ferry Doedens in tranen bij Jinek: ‘Mijn moeder wist van niets’

Ferry Doedens
Door: Eva Steins
20-01-2021

Er is een hoop te doen geweest om de erotische carrièreswitch van Ferry Doedens. De acteur werd op non-actief gezet bij GTST en besloot op een andere wijze brood op de plank te krijgen. Via OnlyFans verkoopt hij nu naaktfoto’s- en video’s van zichzelf. Bij Jinek aan tafel deed hij zijn verhaal.

Na zijn ontslag bij GTST ontstond er paniek bij Ferry. ,,Ik was best wel onzeker omdat ik niet wist wat er zou komen, ook financieel gezien. Ik heb natuurlijk ook gewoon de huur die doorloopt. Er was geen plan A en geen plan B. Ik wist dat mijn einde zou naderen bij Goede Tijden en ik hoorde dat je met OnlyFans heel veel geld kan verdienen.”

Geblokkeerd

Uit voorzorg had Ferry een ‘geoblock’ ingesteld waarmee hij fans uit Nederland, België en Duitsland uit zou sluiten. Dit ging echter niet zoals gehoopt, vertelt Ferry aan tafel bij Jinek.

,,Er zijn mensen die dan in Nederland toch via een omleiding kunnen zoeken. Ik kreeg toen wel berichtjes van een paar mensen in het Nederlands, van: ‘Hé Ferry.’ Toen dacht ik: hoe kan dat nou, want ik heb Nederland uitgezet?”

Al gauw lekte zijn erotische carrière uit en wist heel Nederland ervan.

,,Ik kreeg op een gegeven moment ook van vrienden en familie te horen: ‘Fer, er gaat een filmpje van je rond.’ Dat doet best wel veel pijn, maar het is iets wat ik zelf heb gedaan en ik heb het er zelf op gezet. Dat is mijn eigen keuze geweest.”

Moeder

Als Eva Jinek over Ferry’s moeder begint kan hij zijn tranen niet bedwingen. ,,Ach, sorry, ik hou van mijn moeder”, zei hij, terwijl hij antwoord gaf op de vraag of zijn moeder op de hoogte was van zijn nieuwe job. ,,Nee, ze wist niets. Ik heb het aan mijn moeder verteld op Tweede Kerstdag dat ik een account had aangemaakt.”

Ferry kon het niet meer geheim houden en vertelde alles aan zijn moeder. ,,Toen zei ik tegen mijn moeder: ‘Mam, ik moet je wat vertellen. Ik heb een profiel aangemaakt. Misschien niet helemaal de beste keuze, maar ik ben een soort van onzeker. Er is geen plan en ik wil ook een soort van inkomsten.’”

Zijn moeder reageerde begripvol op het nieuws. ,,Mijn moeder heeft heel lief gereageerd, ze veroordeelt niet en zei: ‘Ja, jongen, ik begrijp het ook nog ergens.’ Mijn moeder is nog steeds trots op me en zegt: ‘Ja, Fer, probeer nu ook maar het beste eruit te halen.’ Ik heb het nu zeker omarmd en daarom dacht ik: ik kom bij jou, Eva, om mijn verhaal te doen. Dat lucht ook wel op.”

LEES OOK:

Dit zou Ferry Doedens verdienen met erotische carrièreswitch

Meer DenD