Ferry Doedens in ‘uitverkoop’ op OnlyFans

Door: Lola van Leeuwen
21-08-2021

Het erotische platform OnlyFans verbiedt vanaf 1 oktober alle ‘expliciete’ seksuele foto’s en video’s. Fulltime gebruiker van het platform Ferry Doedens neemt het er nog even van en fans kunnen een abonnement voor de helft van de prijs afnemen…

Afgelopen januari deed Ferry een wel hele sexy carrièreswitch: hij werd expliciete content creator voor OnlyFans en verdient bakken met geld hiermee. Doedens raakt niet alleen enorm veel geld kwijt door de nieuwe richtlijnen van het platform, maar ook zijn reputatie.

Van €12 naar €6,50

De acteur zet alles op alles en gooit zichzelf in de uitverkoop. Zijn maand-abonnement gaat van €12 naar €6,50. Hier hebben Shownieuws-presentatrices Dyantha Broeks en Patty Brard een duidelijke mening over. ,,Zou dit betekenen dat hij nog even goed wil harken? Je gaat toch niet zomaar 50 procent in de aanbieding?” vraagt Brooks. ,,Dat weet ik niet”, antwoordt Patty. ,,6,50 voor een abonnement voor 31 dagen? Dan zou ik gewoon de was gaan doen in de wasbak, moet ik heel eerlijk zeggen… Voor 6,50, Gossimijne!”

Einde

Brard is ervan overtuigd dat het klaar is met OnlyFans per 1 oktober: ,,Ik denk dat dit het einde van zo’n OnlyFans kan betekenen, want licht erotisch mag ook op Instagram.

Meer DenD