Ferry Doedens kondigt mediastilte af na roerige week

Door: DitjesDatjes
05-01-2021

Ferry Doedens heeft zichzelf een mediastilte opgelegd. Dat heeft de oud-GTST-acteur dinsdag laten weten op Instagram. De 30-jarige hunk bevestigt de breuk met zijn management, waar hij jarenlang aan verbonden was.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“We hebben een goed gesprek gehad en besloten dat het beter is als onze wegen scheiden. Net als in een relatie komt het voor dat de koek soms op is en je merkt dat je niet meer bij elkaar past”, aldus Doedens. “Ik krijg op dit moment veel aanvragen vanuit de media, maar ik hoop dat jullie respecteren dat ik er op dit moment voor kies om even nergens op in te gaan. Ik wil alles graag rustig laten bezinken en als het moment daar is zal ik van mij laten horen.”

Ook het managementbureau CTM wil geen toelichting geven over de breuk. De acteur kwam het afgelopen jaar meerdere malen onder vuur te liggen. Doedens moest afscheid nemen van zijn rol in GTST, onder meer omdat hij liet blijken de coronamaatregelen niet serieus te nemen.

Doedens kwam deze week in het nieuws omdat hij een account zou hebben gemaakt op pornosite OnlyFans waar hij weinig verhullende filmpjes en foto’s van zichzelf zou delen. De acteur zou het nieuws aan Patty Brard hebben bevestigd en al vele duizenden vaste volgers hebben op OnlyFans.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD