Ferry Doedens koopt van Only Fans-inkomsten een huis

Ferry koopt een woning van Only Fans-inkomsten
Door: Charlotte Wijnen
31-05-2022

Een mijlpaal voor Ferry Doedens: hij heeft zijn eerste woning gekocht. Vol trots deelt hij beelden van het moment dat hij de papieren tekent. ,,Thanks to my Fans die dit mede mogelijk gemaakt hebben.”

Ferry Doedens verliet twee jaar geleden de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar omdat er toch geld in het laatje moest komen, besloot Ferry een andere weg in te slaan. Hij besloot een Only Fans-account aan te maken waar hij pikante beelden van zichzelf deelt.

Enorm verdienmodel

Blijkbaar is het een enorm verdienmodel, want Ferry heeft inmiddels een koopwoning kunnen aanschaffen. ,,Ik kan het bijna niet geloven!”, schrijft Ferry op Instagram. ,,Midden in het hartje van mijn geliefde Amsterdam Oost. Nog iets meer dan een jaartje en dan staat mijn nieuwbouw huis er.”

Een nieuwbouwhuis in Amsterdam kost natuurlijk een hóóp geld, vooral in deze tijd. Dat Ferry dat in zijn eentje voor elkaar heeft gekregen is zeker iets om trots op te zijn. ,,Trots dat ik dit in mijn eentje heb kunnen bereiken”, aldus Ferry. ,,Thanks to my Fans die dit mede mogelijk gemaakt hebben.”

Zijn leden op Only Fans maken hem maandelijks blijkbaar zóveel geld over, dat hij van die inkomsten een eigen woning kon kopen. Aan haters heeft hij maar één boodschap: ,,Oordeel maar wanneer je perfect bent!”

Meer DenD