Ferry Doedens ‘uitgepraat’ over zijn cocaïneverslaving

Door: Ditjes en Datjes
07-05-2021

Ook al is Ferry Doedens continu vrijwillig in de media over allerlei aspecten in zijn leven, is er één onderwerp waar van nu af aan niet meer over gesproken mag worden. Namelijk zijn cocaïneverslaving.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dat de 30-jarige Ferry een beetje ‘mediageil’ is, is onlangs wel bekend. De acteur houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Dit keer is het de Nieuwe Revu die het erotische model een podium geeft door middel van een interview. De eerste vraag luidt of er onderwerpen zijn waar hij niet meer over wil praten. ,,Ja!” antwoordt hij. ,,Over mijn donkere periode van vijf jaar geleden ben ik onderhand wel uitgepraat.” aldus Ferry.

Ontslag

Dit gaat om zijn cocaïneverslaving waardoor hij in 2015 is ontslagen bij GTST. ,,Wat de media betreft, heb ik dat afgesloten. Voor mezelf ben ik er natuurlijk nog wel mee bezig, het is iets dat dagelijks aan de orde is. Maar wat er destijds allemaal speelde en hoe ik daarmee omging, hoef ik nu niet meer keer op keer aan de grote klok te hangen.” laat Doedens weten.

Blijven proberen

De Nieuwe Revu is zo beleefd om dit onderwerp te negeren. ,,Ik zal je er verder niet naar vragen. Zijn er media die dat wel blijven proberen? Waarop Ferry antwoordt: ,,Het wordt vaak aangestipt of gevraagd, dat zal ook nog wel even zo blijven. Dat begrijp ik inderdaad wel, maar ik kies ervoor om er niet meer op in te gaan.”

Meer DenD