Ferry Doedens wil terugkeren in GTST

Ferry Doedens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ferry Doedens heeft de hoop nog niet opgegeven. Ondanks dat hij al twee keer is ontslagen en zich tegenwoordig bezighoudt met een erotische carrière, zou hij tóch graag willen terugkeren in Goede Tijden Slechte Tijden. ,,Dat lijkt me heel leuk.”

Nog niet opgegeven

Jarenlang speelde Ferry de rol van Lucas Sanders in de soapserie, maar daar is na twaalf jaar een einde aan gekomen. Eind november vorig jaar had hij zijn laatste draaidag. Ferry werd ontslagen omdat hij zijn afspraken niet na kwam en de coronamaatregelen aan zijn laars lapte.

Maar hij heeft zijn terugkeer in de soap nog steeds niet opgegeven. Als het aan Ferry ligt, pakt hij de draad zo weer op. ,,Het voelt nog steeds alsof het een onderdeel van me is”, onthult hij in RTL Boulevard. ,,Het lijkt me hartstikke leuk om hem nog een keer te mogen spelen, daar zal ik eerlijk in zijn.”

‘Wat heb ik gedaan?’

Na zijn vertrek bij GTST zette Ferry de stap naar een erotische carrière. ,,Of ik gelukkig ben met de keuze die ik heb gemaakt? Ik zie het nog steeds als een proces”, legt hij uit. Soms vraagt hij zich af of dit echt is wat hij wil. ,,Natuurlijk word ik nog wel eens in paniek wakker van: wat heb ik gedaan? Maar de meeste mensen zien gelukkig ook nog dat ik meer ben dan dat.”

Ongeschikt voor GTST

Rob Goossens denkt dat Ferry zijn terugkeer in GTST maar beter kan vergeten. ,,Een mens mag altijd blijven dromen en voor het feit dat hij blijft dromen heb ik wel enige bewondering, want hij legt de lat erg hoog voor zichzelf. En zijn OnlyFans-carrière helpt ook niet mee.”

Volgens Rob gaat een erotische carrière gewoonweg niet samen met een soap als GTST, en dat maakt Ferry nu ongeschikt. ,,Dat past gewoon totaal niet bij het familiaire karakter van Goede Tijden. Het kan altijd, maar ik denk het niet de komende dertig jaar.”

Tags

Ferry DoedensGoede Tijden Slechte TijdenGTST

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie