Ferry met grond gelijk gemaakt

Ferry Doedens
Door: DitjesenDatjes
04-06-2020

Ferry Doedens is al flink gestraft voor zijn uitspraak dat hij de afgelopen weken iedereen heeft geknuffeld ondanks het coronavirus, want hij is opnieuw uit GTST geschreven. Maar RTL Boulevard vond dat blijkbaar nog niet genoeg, want de acteur is daar hard aangepakt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Hoe dom kun je zijn?’


Slim was de opmerking dat Ferry de afgelopen acht weken met iedereen heeft geknuffeld natuurlijk niet. Dat gaf hij later ook zelf toe en hij liet weten de adviezen wel erg serieus te nemen en dat hij zich er toch aan heeft gehouden. GTST besloot hem toch om non-actief te zetten, maar tv-kenner Rob Goossens vond die straf niet zwaar genoeg. ,,Ik vraag me wel af: hoe zo laten ze hem hier toch een beetje mee wegkomen?”, zei hij. ,,Als je bedenkt dat hij gewoon lachend vertelt van: acht weken lang heb ik iedereen geknuffeld. Hoe dom kun je zijn?”

Albert Verlinde wilde in Shownieuws ook nog wat zeggen over de uitspraak van Ferry en zijn visie daarop: ,,Dit is gewoon idioot, stom en dom. Ik denk dat als hij weer mag werken, dat hij op zijn knieën naar de studio moet lopen en dan zijn excuses moet aanbieden.” Ferry zou minstens twee weken niet welkom zijn op de set van GTST.

Verslaafd aan drugs

Het is niet de eerste keer dat de cast van Goede Tijden Slechte Tijden het zonder Ferry moet doen. Eerder werd hij uit de soap geschreven omdat hij verslaafd was aan cocaïne. Een jaar later keerde hij pas terug.

Meer DenD