Filemon Wesselink koopt huis….liefdesnestje?

Door: Tanja Brouwer
20-05-2019

Filemon Wesselink brak onlangs met zijn vriendin, met wie hij tien jaar een relatie heeft gehad en drie kinderen mee heeft gekregen. Lang is hij niet single geweest, want inmiddels heeft hij een nieuwe vriendin. De presentator laat zou oude leventje echt achter zich, want ook heeft hij een nieuw huis gekocht.

Drive-in woning

Jarenlang woonde hij samen met zijn gezin in een woning in Amsterdam. Dat huis heeft hij eerder verkocht met een ton winst. Inmiddels heeft hij ook een woning woning gekocht: een drive-in woning in Diemen. Filemon betaalde er 525.000 voor en heeft een hypotheek van 540.350 euro op het huis laten vestigen.

Daarvoor krijgt hij volgens Bekendeburen een woning met een oppervlakte van 155 vierkante meter, vijf slaapkamers, één badkamer en een tuinkamer. Dit alles verdeeld over vier woonlagen. Natuurlijk zit er ook een luxe keuken in en kunnen de kinderen van Filemon spelen in de achtertuin die dertig vierkante meter groot is. Samen met zijn nieuwe vriendin, wiens identiteit nog niet bekend is, kan hij naar de sterrenhemel kijken vanaf het dakterras.

Filemon is wel een stuk goedkoper gaan wonen, want zijn vorige huis is verkocht voor 850.000 euro.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen