Finale Op zoek naar Danny & Sandy goed voor 687.000 kijkers

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Naar de finale van het AVROTROS-programma Op zoek naar Danny & Sandy hebben vrijdagavond zo’n 687.000 mensen gekeken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De muzikale talentenjacht, gepresenteerd door Frits Sissing, op NPO 1 is daarmee goed voor een negende plaats in de top-25 van best bekeken programma’s van de dag.

In de uitzending werd bekend dat Tristan van der Lingen en Danique Graanoogst de rollen van Danny en Sandy gaan spelen in de nieuwe Nederlandse versie van de musical Grease. Zij kregen 59 procent en 52 procent van de stemmen. De musical loopt van april tot en met oktober.

Het best bekeken programma van de dag was traditiegetrouw het NOS Journaal van 20.00 uur met ruim 1,7 miljoen kijkers voor NPO 1. Het RTL Nieuws van 19.30 uur (RTL 4) staat op twee met meer dan 1,2 miljoen kijkers, gevolgd door het NOS Journaal van 18.00 uur waar 1,1 miljoen mensen voor inschakelden.

Rond het tijdstip van de finale van Op zoek naar Danny & Sandy op NPO 1 keken er zo’n 424.000 mensen naar Ministars op SBS6. Chantals Pyjama Party trok op RTL 4 gemiddeld 809.000 kijkers.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie