Financiële nood voor bedrijf Tom Coronel

Door: Tanja Brouwer
04-01-2019

Het bedrijf van ondernemer en autocoureur Tom Coronel zit in grote financiële problemen. De BN’er heeft faillissement moeten aanvragen voor zijn winkelonderneming Create2fit.

Retourneren

Create2fit is het moederbedrijf van verschillende webshops, waaronder Sneeuwkettingen.com en televisiewinkel.nl. Samen met partner Marc Koster leidt Coronel het bedrijf. De twee mannen, die tientallen medewerkers in dienst hebben, hopen op een doorstart.
Het bedrijf zit al langere tijd in de financiële problemen. Het is momenteel niet meer mogelijk bestelde producten te retourneren of te laten repareren door het bedrijf.

Ondanks de faillietaanvraag van zijn bedrijf, is Tom wel afgereisd naar Peru voor de Dakarrally. Samen met zijn tweelingbroer team staat Tom 6 januari aan de start van de rally. Met hun auto, die ze ‘The Beast’ noemen, hopen ze op 17 januari over de finish in Lima, de hoofdstad van Peru, te rijden.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen