Financiële problemen voor Gordon?

Gordon ziet geld verdampen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De coronacrisis heeft een flinke weerslag op Gordon. Met name zijn bankrekening lijdt enorm onder de sluiting van de horeca. De zanger ziet zijn kapitaal langzamerhand verdwijnen. ,,Mijn hart huilt…”

Gordon heeft meerdere horecazaken in Amsterdam die allemaal hebben moeten sluiten door de coronacrisis. Op NPO Radio 2 laat hij weten dat als het zo langer doorgaat, hij het hoofd niet boven water kan houden…

Trechter

Het lukt Gordon nauwelijks zijn burgerrestaurant en twee koffiezaken overeind te houden. De geldzaken lopen er in een rap tempo op achteruit. ,,Alsof het door een soort trechter gaat.”

Het heeft een flinke weerslag op de gemoedstoestand van de zanger. ,,Wat er met de horeca aan de hand is… Kijk, het is niet de enige branche die lijdt – we lijden allemaal – maar ik zal je eerlijk zeggen: mijn hart huilt elke dag, omdat ik mijn mensen niet kan zeggen dat ze weer naar hun werk kunnen en hun werk kunnen doen en ik mijn gasten niet kan ontvangen.”

Financieel doet het ontzettend pijn, onthult Gordon op de radio. ,,Ik heb zeven jaar lang alles opgebouwd en als je dan zo je imperium af ziet breken… Dat gebeurt op dit moment. Daar kan ik wel heel stoer over doen, maar je ziet je privétegoeden ook als een soort trechter verdwijnen om alles overeind te houden.”

Tags

CORONAGELDGORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck