Financiële problemen voor Waylon? ‘Huis in verkoop vanwege enorme schuld’

Waylon is blut
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een groot drama voor Waylon: volgens weekblad Privé heeft hij een enorme schuld en om dat af te betalen, moet hij zijn villa verkopen.

Waylon zou een enorme schuld hebben bij onder meer de Belastingdienst. Zijn financiële problemen zouden zo erg zijn, dat zijn miljoenenvilla in de stille verkoop staat. ,,Waylon geeft er bewust geen ruchtbaarheid aan”, vertelt een bron aan weekblad Privé. ,,Hij hoopt zijn problemen intern op te lossen, zonder dat alles op straat komt te liggen. Hij heeft een enorme schuld, het gaat om een bedrag met zes nullen.”

Schulden

Op de villa van Waylon zit overwaarde. De woningwaarde wordt geschat op 2,3 miljoen euro. ,,Om daarvan te profiteren is verkoop onvermijdelijk. Hij moet wel”, weet de bron. De laatste jaren zouden financieel niet makkelijk zijn geweest voor de zanger. Dat had onder meer te maken met de coronapandemie. ,,Zijn hele business was ingeklapt, dus ook zijn inkomsten. Uiteraard heeft hij steun vanuit de regering gekregen, zoals veel mensen, maar die moet je allemaal weer terugbetalen. Als dat deels al is uitgegeven, dan heb je een probleem.”

Schandaal

Daarna volgde het schandaal van The Voice of Holland. ,,Als coach verdiende hij een enorm salaris, wat misschien wel het tienvoudige van een gemiddeld jaarsalaris is van iemand die in vaste dienst werkt. Ook dat viel ineens weg en daar was natuurlijk geen rekening mee gehouden”, aldus de bron. Toen de zanger vervolgens zijn vriendin Bibi Breijman bedroog, zorgde dat opnieuw voor problemen. ,,Zijn fans waren teleurgesteld en opnieuw kwam zijn carrière in een vrije val. Optredens werden gecanceld en opnieuw ging de geldkraan minder snel lopen.”

Gat in hand

En zuiniger leven, dat deed Waylon niet. ,,Waylon heeft een gat in zijn hand”, vervolgt de bron. ,,Hij geeft nog steeds zo veel geld uit. Buiten zijn wiet koopt hij de meest absurde dingen. Soms weet hij niet eens wat hij ermee moet doen. Alleen de inrichting van zijn huis al heeft een kapitaal gekost. Het lijkt wel alsof zijn vriendin erin mee gaat. Laatst hebben ze nog een vakantie gevierd in Indonesië, wat zeker 25.000 euro heeft gekost.”

Tags

BIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck