Financiële strop dreigt voor Rachel Hazes?

Financiële strop dreigt voor Rachel Hazes?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel Hazes lijkt in de ene na de andere teleurstelling te vallen. Nadat haar programma Hazes Is De Basis niet in de smaak viel bij de kijkers, blijken de Holland Zingt Hazes concerten ook nog lang niet uitverkocht te zijn. Is iedereen Hazes-moe aan het worden?

Rachel Hazes is de nalatenschap van André Hazes zo erg aan het uitmelken, dat het publiek nu zelfs van hem een beetje genoeg lijkt te krijgen. De tiende editie van de Holland Zingt Hazes concerten beginnen volgende week, maar dit blijkt helemaal niet uitverkocht te zijn.

‘Ik kon nog 200 kaartjes bestellen’

Ronald Molendijk vertelt in Shownieuws dat er een overkill dreigt en besloot voor de uitzending te kijken of er nog kaartjes te krijgen zijn. ,,Dat is toch een beetje de test om te kijken of het heel goed gaat”, legt hij uit. ,,13 maart is uitverkocht. Dat betekent dat de andere dagen niet uitverkocht zijn. Ik probeerde net op een dag 200 kaartjes te kopen en dat kon gewoon.”

Teken aan de wand

Volgens Ronald moet Rachel wat gas terugnemen, omdat het momenteel te veel Hazes is. ,,Dan zou de vraag ook wel wat groter kunnen zijn. Ik vind het persoonlijk veel. Vijf dagen aangekondigd en niet uitverkocht… Ik vind het wel echt een teken aan de wand.”

Bronnen melden aan showbizzkanaal Juice Channel dat het concert op 13 maart om een reden is uitverkocht. ,,Het concert op de 13e is vanuit de postcodeloterij. Dat kon je winnen dus het is logisch dat het is ‘uitverkocht”’, aldus een bron in gesprek met het kanaal. ,,En vergeet niet alle kaartverkopen aan bedrijven met korting, zo ook aan ons bedrijf”, vertelt een andere bron.

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESHAZES IS DE BASISHOLLAND ZINGT HAZESRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck