‘Fleur geschrokken van alle aandacht rondom Humberto’

Door: DitjesenDatjes
03-07-2019

Hoewel Fleur Louwe een aantal dagen geleden zelf een interview gaf aan weekblad Privé en aan weekblad Story, had de 25-jarige niet op media-aandacht gerekend. De vrouw, waarvan wordt gezegd dat ze de nieuwe minnares is van Humberto Tan, is zo geschrokken van alle aandacht dat ze heeft besloten voorlopig uit de media te blijven.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Contact

,,Toen Privé vorige week uitkwam, waarin Fleur uitgebreid haar verhaal deed, is ze enorm geschrokken van alle aandacht”, vertelt een bron aan weekblad Privé. ,,Ze had niet verwacht dat ze zoveel zou losmaken en had niet gedacht dat zo veel media erop zouden springen. Ze weet zich er geen raad mee.” De ingewijde vertelt dat Fleur daarom heeft besloten geen antwoord meer te geven op vragen en de media zelf niet meer op te zoeken. ,,Misschien is dat ook wel op aanraden van Humberto, met wie ze vorige week nog contact heeft gehad. Ze heeft met hem besproken hoe ze het best met de situatie kan omgaan.”

Een aantal weken geleden gingen er geruchten rond dat Humberto Tan opnieuw een affaire zou hebben. Dit keer niet met Dionne Stax, maar met de veel jongere Fleur Louwe met wie hij 28 jaar scheelt. De twee waren gezien in een Amsterdams hotel en zouden daar regelmatig komen. Volgens Humberto en Fleur had dat te maken met een fotografieproject.

Meer DenD