Flinke domper voor Jaimie Vaes: ‘Geen inkomen meer’

Jaimie zit op zwart zaad
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een flinke domper voor Jaimie Vaes. Nu Discovery+ heeft besloten niet verder te gaan met haar realityserie, is ze haar grootste inkomstenbron kwijt. ,,Ze zit met haar handen in het haar.”

Na drie seizoenen zou er binnenkort een vierde seizoen van ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ te zien zijn, maar plotseling besloot Discovery+ de serie te schrappen. Er werd aangegeven niet door te gaan met de serie omdat er gefocust wordt op nieuwe programma’s. Toch werd er een aantal maanden geleden wel volop gefilmd. Jaimie zou zelfs bij de rechtbank nog gespot zijn met een hele cameraploeg.

Grootste inkomstenbron kwijt

Gisteren deelde Jaimie een foto vanuit haar kantoor, maar volgens Juicechannel heeft ze op dit moment helemaal niet veel werk te doen. ,,,Bronnen melden aan ons dat Jaimie een beetje met haar handen in het haar zit sinds Discovery+ heeft aangegeven niet verder met haar te willen gaan”, schrijft het kanaal op Instagram. ,,En dat is echt een flinke domper voor haar, omdat ze al aan het filmen waren voor een nieuw seizoen. De serie was haar grootste inkomstenbron waarmee ze twee seizoenen flink heeft gecasht en dit is nu weggevallen.”

Diva

Maar dat er momenteel niet veel geld binnenkomt bij Jaimie, zegt niet dat ze zich niet als diva gedraagt. Onlangs werd ze samen met Estelle Cruijff gespot bij het concert van Chris Brown, maar daar zouden de twee vrouwen zich behoorlijk hebben misdragen. Volgens Juicechannel wilden Jaimie en Estelle niet in de rij staan en gingen ze op plaatsen van andere bezoekers zitten.

Tags

Jaimie Vaes

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie